125 års fødselsdag

Hvornår
22/08/2020

Randers Tennisklub

Lørdag den 22. august fejrer Randers Tennisklub sin 125 års fødselsdag.

Dette sker ved en fejring i dagens løb i tennisklubben, så sæt allerede nu et STORT KRYDS i din kalender denne dag.

Dagen var oprindeligt fastlagt til den 27. juni, men grundet COVID-19 er det udsat til august.

Således kan du starte sommerferien i hyggeligt selskab og være med til at fejre klubben.

Program er ikke endeligt endnu, men indtil videre ser det således ud:

Kl. 10-12.30
Doubleturnering for alle interesserede – der spilles med skiftende makkere og modstandere

Kl. 13.00
Reception i forbindelse med vores 125 års jubilæum – diverse taler

Kl. 14.00 – ?
Uformelt hyggeligt samvær – grillen er tændt (helstegt pattegris), fadøls anlægget kører, klubben byder på vin, sodavand, snacks, kagemand og meget meget mere!

Der vil være ”underholdning” til børnene af forskellig karakter og det er ikke helt usandsynligt at der også kommer en form for musikalsk indslag på dagen.

Vi håber at se rigtig mange af klubbens nuværende og tidligere medlemmer til fejring af klubben!

Derudover håber vi, at en række af klubbens samarbejdspartnere og sponsorer ligeledes får tid til at kigge forbi klubben denne dag.

Nærmere program følger – men sæt allerede nu kryds i din kalender lørdag den 27. juni!

Indlæser kort...