Nyt medlem?

Vil du være medlem af Randers Tennisklub og bruge vores dejlige faciliteter og mange tilbud?

Kontingent udendørs – se her.
Kontingent indendørs – se her.

Meld dig ind direkte via hjemmesiden – Klik på nedenstående knap og du vil komme videre til indmeldelsesformular, hvor du vælger medlemskab og når du har valgt det foretager du online betaling og du er medlem.

Vi har pt. ikke ledige pladser til padelmedlemskab, men opretter venteliste og vil du gerne på den bedes du sende en mail til Knud Petersen – petersen.knud@gmail.com.

Er du senior (over 18 år) og har spørgsmål til indmeldelse?
Kontakt Martin Leerhøy, ml@randerstennisklub.dk eller mobil 53 71 04 66

Er du junior (under 18 år) og har spørgsmål til indmeldelse?
Kontakt Martin Leerhøy, ml@randerstennisklub.dk eller mobil 53 71 04 66

Når du er blevet medlem får du tildelt kode og nummer, så du kan reservere bane enten i klubben på reservationspc eller via nettet. Du finder vort bookingssystem ved at klikke på “Hurtig adgangene” på hjemmesiden. Vil du vide mere om vort bookingsystem, kan du kontakte Knud Petersen på petersen.knud@gmail.com eller mobil 23 25 79 45

Information til nye medlemmer:
Vi har samlet alle nyttige informationer til nye medlemmer på én side. Se her

Bliv en del af et godt fællesskab!