Vi kommer igang igen

 – det hele bliver godt igen 🙂

1. marts har vi fået mulighed for at komme i gang med vores tennisaktiviteter efter, at der onsdag blev åbnet op for at op til 25 kan gennemføre aktiviteter sammen.

Alle træningshold starter i uge 9
Vi har derfor valgt at flytte alle træningshold fra bane 10-11 (indendørs) til bane 3-4 (kunstgræs/udendørs) ved en simpel parallelforskydning. Det vil sige, at alle træner på samme tidspunkt, blot i lidt varmere tøj, da temperaturerne desværre er lidt lavere pt. udendørs end inde i hallen. Der er naturligvis lys på banerne, så de sene træningshold fortsat vil kunne se bolden.

Vi skal passe på hinanden
Vi skal stadig huske, at vi skal passe på hinanden så vær særligt opmærksom på følgende:

  • medbring håndsprit og sprit dine hænder af inden du går på banen og igen så snart du har forladt banen – DETTE ER NOGET AF DET VIGTIGSTE AT HUSKE!!!
  • forsøg at holde god afstand til dine holdkammerater
  • undlad at møde alt for tidligt forud for træning og undlad at blive hængende for lang tid efter træning (her gælder nemlig stadig et forsamlingsloft på 5)
  • For at mindske sammenblanding af træningshold bedes man møde ind gående fra vest (så I passerer mellem bane 5 og bane 1) og når I forlader træningen går I mod øst, dvs. går ned langs med bane 8 og ned forbi klubhus/hal
  • og følg ellers de generelle retningslinjer og vejledninger fra SST

Omklædning og toilet
I skrivende stund er det uvist, om vi kan give adgang til omklædning og toilet og hvad der kræves. Så snart vi har klarhed over dette, vil vi give melding til jer.

Træningsplan
Link til den opdaterede træningsplan finder I her.

Vi glæder os alle til at komme i gang igen og skulle du ikke ønske at deltage på nuværende tidspunkt, eller har I spørgsmål, så send gerne en mail til jn@randerstennisklub.dk.

Vi glæder os i trænergruppen virkeligt meget til at se jer igen på træningsbanen og komme i gang 🙂

Leave a Reply