Velkommen til ny tennistræner!

Randers Tennis & Padel har været så heldige at lande en aftale med en ny tennistræner – Thomas Patula.

Thomas er kendt fra lokalområdet via sin tid som tennistræner i Kristrup Tennisklub samt daglig leder af Romalt Fitness.

Thomas siger:
“Min tilgang til tennis er at det skal være sjovt og samtidigt lærerigt, og der skal være tid og plads til alle der har lyst til at lære, at spille denne fantastiske sport, samt skabe nogle gode relationer.

Tennis er en fantastisk sport, som har givet mig en masse fantastiske oplevelser og relationer, og dem vil jeg gerne være med til at videregive som træner i Randers Tennis & Padel.

Jeg har tidligere arbejdet som træner i Skanderborg Lawn Tennis Klub, Hørning Tennisklub samt Kristrup Tennisklub.

Jeg har en del erfaring med at træne juniorer og voksne på forskellige niveauer, lige fra nybegyndere til turnerings spillere.

Min baggrund er at jeg har spillet en del år selv (blandt andet en del divisionskampe) og har en stor passion for tennis. Derudover er jeg uddannet inden for DTF, hvor jeg har de 4 moduler, samt påbegyndt coach uddannelsen. Endeligt har jeg en del erfaring og inspiration, som jeg har taget med fra de forskellige trænere som jeg selv har haft.

Jeg glæder mig til møde jer til en masse sjove og gode stunder, og blive en del af klubben.”

Thomas starter ultimo marts som træner på udvalgte juniorhold og med virkning fra april/maj vil han være træner på flere forskellige junior- og seniorhold samt ligeledes overtage klubkoordinator funktionen efter Martin Leerhøy.

Vi ser frem til samarbejdet og håber at klubbens medlemmer vil tage godt imod Thomas!

Velkommen til!