Træningsplan sommer 2021

Hermed er vi klar med træningsplanen for udendørssæsonen 2021. Du finder træningsplanen her.

Selvom vi nu har været i gang i en periode udendørs, så har det grundet COVID-19-restriktioner været indendørs træningsplan 2020/21, som har været fulgt.

Træningsfri i uge 16
Der er træningsfri i uge 16, som samtidig markerer et skifte mellem netop indendørs træningsplan og sommertræningsplan og det giver alle en enestående mulighed for at kunne få spillet lidt ekstra frit spil uden at trænerne hele tiden skal kigge og komme med coaching.

TennisFitness – nyt hold
Som et nyt tiltag udbyder vi i et forsøg TennisFitness med Alexander tirsdag kl. 17-18.
Her vil Alexander lave træning med højt fokus på at pulsen er høj med højt tempo og megen bevægelse. Vi udbyder i første omgang 1 hold med 10 pladser, som besættes efter første til mølle-princippet. Du kan læse mere om tilbuddet her, som er gratis i april/maj-måned.
Tilmelding til jn@randerstennisklub.dk.  

Kontingent udendørs
Der er sendt kontingentopkrævning ud til alle og skulle du af en eller anden grund endnu ikke have betalt, så kan du stadig nå det. Du kan se kontingentsatser her.
Har du ikke modtaget din kontingentopkrævning bedes du kontakte Knud Petersen, petersen.knud@gmail.com.

Ny kontingentstruktur
Bestyrelsen fastlagde ny kontingentstruktur og med den er juniorernes grundtræning indeholdt i kontingentet (grundtræning ligger mandag og onsdag kl. 16-17 for de ældre juniorer og kl. 17-18 for de yngre juniorer). Der vil på alle øvrige træningshold være en ekstra betaling – denne vil blive opkrævet i starten af maj via særskilt opkrævning.

Afmelding
Ønsker du ikke at gå på det træningshold, som du er tilknyttet bedes du kontakt mig hurtigst muligt via mail.

Vi glæder os til rigtig at komme i gang udendørs – det hele skal nok blive godt igen!

På vegne af bestyrelse og trænerteam

Leave a Reply