Sæsonåbning med mange aktiviteter

Udendørssæsonen står for døren og vi åbner med et overflødighedshorn af aktiviteter og events. Så der er al mulig grund til at finde kalenderen frem og få sat nogle krydser.

Standerhejsning lørdag den 30. april – se mere her.

Tennissportens Dag lørdag den 30. april – se mere her.

Åbningsevent padelbaner lørdag den 7. maj – åbningsevent på padelbanerne med opvisningskamp, flere hyggelige stævner henover dagen og officiel indvielse af banerne – se mere her.

Drop-In Tennis for seniorer – hver søndag kl. 16-18 med start den 1.maj – se mere her.

Torsdagsspil for superseniorer – hver torsdag formiddag kl. 10-12 med start den 5. maj – se mere her.

Americanoer padel – hyggelig turneringsform, hvor du spiller med og mod forskellige. Der er begrænset antal deltagere – find dem på Facebook her.

Træningsplan udendørs tennis – trænerstaben har nu lavet en opdateret træningsplan med start mandag den 25. april (hvis ellers banerne er klar). Du kan se træningsplanen her.

Udover ovenstående vil der også blive arrangeret “Spil og Spis”, Fredags Drop-In for juniorer, Fødselsdagsfejring, Bridge og meget mere. Hold øje med kalender her på siden samt vores Facebook side.

Vel mødt til en herlig solbeskinnet sæson med et overflødighedshorn af tennis og padel aktiviteter for alle – uanset niveau og alder.