Opdaterede retningslinjer vedr. COVID-19-restriktioner

Fredag den 23. oktober blev der meldt nye retningslinjer ud for at begrænse smitterisikoen for COVID-19 og derfor skal vi opfordre vores medlemmer til at læse nedenstående og efterleve disse retningslinjer.

MUNDBIND
Der vil fra torsdag den 29. oktober være krav om benyttelse af mundbind, når du færdes i klubbens lokaler, og dette gælder også, når du evt. bevæger dig fra omklædningsrum til hallen.

Undtaget dette er når du sidder i klublokalerne på første sal eller sidder i hallen, og når du spiller. Mundbindet må du tage af, når du er klar til at begynde at spille.

Undtaget for dette er de, som jf. SSTs retningslinjer er fritaget, eller du er under 12 år, hvor vi dog fortsat anbefaler brug af mundbind.

FORSAMLINGSLOFTET
Forsamlingsloftet er sænket til 10 personer, undtaget er bl.a. idrætsaktivitet for børn og unge under 21 år, hvor det er fastsat til 50 inkl. trænere.

Vi skal derfor opfordre til at dette overholdes i klubbens lokaler og at man begrænser opholdet i videst muligt omfang.

OMKLÆDNING
Vi holder fortsat omklædningsrum åbne, men henstiller til, at vores medlemmer i videst muligt omfang møder omklædt og i øvrigt bader hjemme for at mindske risikoen for smittespredning.

FORÆLDRE TIL BØRN, SOM GÅR TIL TRÆNING
Forældre må ikke opholde sig i hallen under træning, men henvises til klublokalet på første sal, eller endnu bedre, at barnet afleveres kort før træningsstart og hentes straks ved træningsophør.

Undtaget er pt. forældre til børn, som går til voksen/barn skumtennis, hvor den voksne er en del af træningsholdet.

HUSK FORTSAT
 – at holde afstand
 – at spritte af før og efter spil
 – at følge SSTs generelle retningslinjer
 – at passe på jer selv og hinanden!

Der forventes at blive udmeldt idrætsspecifikke retningslinjer sidst på ugen og så vil vi naturligvis opdatere ovenstående hurtigst muligt.

Bestyrelsen

Leave a Reply