Ny hjemmeside!

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Randers Tennisklub vil i den kommende tid gå nye veje og gøre endnu mere ved vores markedsføring – såvel det elektroniske visitkort i form af hjemmeside, samt den mere onlinebaserede markedsføring på fx Facebook.

I samarbejde med Grafikr er der lavet en ny, tidssvarende og mere  brugervenlig hjemmeside. En af tennisklubbens turneringsspillere er stifter og medejer af Grafikr og det var derfor helt naturligt at få lavet den nye hjemmeside i samarbejde med Kiranan Luxmy.

“Randers Tennisklub bruger deres hjemmeside effektivt til at dele nyheder, informationer og aktiviteter, men aldrig fået det helt optimale ud af det. Den nye platform åbner op for nye muligheder, frisker designet op og giver et godt skub mod den digitale udvikling. Det har været i vores tanker, at det skal være en platform, som er behagelig at bruge – men stadig giver den nødvendige information. Det synes jeg i den grad, at vi har løst super godt i samarbejde med Lars Elkjær og klubbens øvrige ledelse. Vi glæder os til at se den nye side i luften. Det har været et super spændende projekt at være en del af” udtaler Kiranan Luxmy.

“Kiranan Luxmy er en af tennisklubbens turneringsspillere og samtidigt stifter og ejer af Grafikr, så det var ikke noget svært valg at lave et samarbejde med ham og hans kollegaer. Samarbejdet omkring den nye hjemmeside har kun bekræftet klubben i at vi har foretaget det helt rigtige valg. Som en del af samarbejdet med Grafikr er der også indgået en sponsor- og samarbejdsaftale. Så i forlængelse af lancering af den nye hjemmeside, kommer der også til at ske andre tiltag i forhold til klubbens digitale visitkort samt online markedsføring” siger formand Lars Elkjær og supplerer: “Derudover er det også en sidegevinst at både Kiranan og 2-3 af hans kollegaer er at finde i tennisklubbens medlemskare og dermed bliver en del af vort klubliv”

På billedet giver Kiranan Luxmy og Lars Elkjær håndslag på veludført arbejde med hjemmesiden samt godt samarbejde i årene fremover.

Se mere om Grafikr her! 

 

Leave a Reply