Kommunikation og sociale medier i Randers Tennisklub

Som en del af en ny strategi, præsenterer vi to nye tiltag i Randers Tennisklub!

I forbindelse med at den nye hjemmeside er gået i luften i samarbejde med Grafikr, har vi i Randers Tennisklub valgt at prioritere fokus på kommunikation og sociale medier.

Derfor byder vi som det første velkommen til Signe Lundgaard Christiansen, en af vores egne turneringsspillere, der træder ind bestyrelsen som ansvarlig for kommunikation og sociale medier. Det kommer til at dreje sig om både nyhedsbreve, den nye hjemmeside og vores Facebook side.

Som led i vores fokus på kommunikation og sociale medier, har vi desuden i klubben valgt at etablere et kommunikationsudvalg. For at være sikre på at få så meget som muligt ud af dette udvalg, har vi allieret os med en stærk sparringspartner og idemager på dette område.

Vi byder derfor et stort velkommen til Kiranan Luxmy, som udover at figurere som turneringsspiller i klubben, også er medejer og stifter af Grafikr. Grafikr leverer ydelser indenfor ovenstående områder til en lang række virksomheder, og derfor er det en enorm glæde at præsentere Kiranan som sparringspartner i kommunkationsrådet.
Se mere på www.grafikr.dk 

I vil løbende kunne følge med i udviklingen, både på hjemmesiden og på vores Facebook side.

BEMÆRK: Lige nu er der flere konkurrencer på Facebook, hvor man kan vinde lækre præmier.  Det kræver at man “liker” tennisklubben på Facebook – se mere her! 

Leave a Reply