JM indendørs 2019

Vanen tro løber Jyske Mesterskaber af stablen, i år er ingen undtagelse. Masser af Randersspillere har været i aktion, hvilket har resulteret i en række meget flotte resultater.

Enkelte rækker er ikke afviklet endnu, men spilles først i den kommende weekend. Her er vi repræsenteret af Annelieke Steenhuisen, der er seedet nummer 5 i senior dame mesterrækken. Hun er desuden også i aktion i senior damedouble, hvor hun sammen med Felicia Damm Nielsen fra Kolding er seedet nummer 2.

Herunder kan du læse om de foreløbige vindere, samt hvilke spillere der er klar til finalestævnet.

Vindere:

U10 Grøn bold: Casper Molich Hoff Pallesen
U10 Rød bold: Viktor Brix

I veteranrækken 35 plus, gjorde Randers Tennisklub rent bord. Både single- og doublefinalen var rene Randers finaler!
Veteran herresingle 35 plus: Thomas Jacobsen slår Allan Sørensen 6/2 6/2
Veteran double 35 plus: Thomas Jacobsen & Allan Sørensen slår Martin Rafn & Sicco Steenhuisen 6/2 7/5.

Finaleklar:

U12 Damesingle: Josephine Bolwig Brix
U12 Damedouble: Kirstine Merrild Clausen(Randers) & Ena Vaizovic(Aalborg) VS Josephine Bolwig Brix(Randers) & Elis Davidova(Kolding)

U14 Damesingle: Annelieke Steenhuisen

U14 Herresingle: Magnus Rank Lindberg VS Julius Rokkjær (begge fra Randers)
Oliver Rank Lindberg nåede en flot semifinale i samme række, hvor det blev til et snævert nederlag til klubkammeraten Julius Rokkjær.
U14 Herredouble: Magnus Rank Lindberg & Oliver Rank Lindberg

Til sidst skal det også lige nævnes at Emily Brix fik en flot bronzemedalje i U10-rækken med rød bold, samt at Kirstine Merrild Clausen tabte efter en lang gyser i semifinalen i U12 pigesingle rækken (7/5 6/7 13-15), og dermed også sikrede sig bronze.

Stort tillykke med titlerne til vinderne, og et stort held og lykke til dem, der skal spille finaler i Århus 1900 lørdag den 19. januar til finalestævnet. Klubben hepper på jer!

Leave a Reply