Flyvende udskiftning i bestyrelsen

Det har i noget tid været et ønske fra Signe at træde ud af bestyrelsen, da hun ikke længere har sin daglige gang i klubben.

Nu har vi fundet en kompetent afløser i form af Kiranan Luxmy, der ligesom Signe kommer til at arbejde med klubbens kommunikation.

Signe udtaler: “Jeg har været en del af Randers Tennisklub siden 2011, både som spiller og træner, og i bestyrelsen siden 2017. Der er ingen tvivl om at Randers Tennisklub altid har været min klub, og jeg har været enormt glad for at være en del af bestyrelsen og arbejde sammen med så gode mennesker. Jeg glæder mig til at at følge med fra sidelinjen og er sikker på at Kiranan bliver en fantastisk tilføjelse til bestyrelsen.”

Kiranan udtaler:”Jeg er vokset op med tennis. Særligt har Randers Tennis & Padel været en fast del af min hverdag og opdragelse. Det er på tide, at jeg giver tilbage igen, hvor mine kompetencer kan bruges. Jeg glæder mig til at komme med ny energi og tanker til foreningen.”

En stor tak til Signe for indsatsen igennem årene 🙏👍🎾 Et lige så stort velkommen til Kiranan 👍💪🎾