Senior-Sensommerturnering-Hygge-Turnering

Hvornår
18/08/2020
17:00

Sted
Randers Tennisklub

Beskrivelse

Hyggeturnering:

Som nævnt ovenfor er en hygge-turnering et bredde-arrangement primært for motionsspillere, som i løbet af turneringen kommet til at spille sammen med eller mod 8 – 9 forskellige spillere.

Turneringsspillere er også meget velkomne, men de skal være klar over, at vi ikke leder efter klubmestre, selv om der vil være præmier til nogle af deltagerne.

Parrene sammensættes således, at de skulle være jævnbyrdige. De to par på banen sammensættes altid således , at den stærkeste og svageste spiller danner par mod de to øvrige. Spillet skal være på et niveau, hvor de svageste spillere også kan være med.

Ud over hyggen og et godt tennisspil på dagen giver deltagelsen også mulighed for at møde nye medlemmer, som man måske kan aftale at spille med senere.

Siden den første turnering blev afholdt i december 2005 har 160 af klubbens medlemmer deltaget – mange af dem flere gange – i de 53 turneringer, der har været afholdt.

Hvis du ikke har prøvet at deltage tidligere, så prøv at tilmelde dig nu og få en god tennisaften sammen med andre aktive medlemmer.

Betingelsen er blot, at man kan gennemføre en tenniskamp sammen med sin makker (serve og slå grundslag), så det er ikke et arrangement for nybegyndere.

 

Indlæser kort...