Padel Tennis

Padel Tennis i Randers Tennisklub – en mulighed for at være en del af en aktiv forening!

På denne side finder du alle relevante informationer. Således alt om indmeldelse, gæstespil, padel bats, samarbejdsaftale med Padel Club Randers og anden nyttig information.

Indmeldelse:
Indmeldelse – klares via klubbens hjemmeside.
Indmeldelse via hjemmesiden – se mere her!
Kontingentsatser – se mere her!
Der udbydes maksimalt 100 medlemskaber til padelbanen. Hvis du ønsker at komme på venteliste, så udfyld indmeldelsesformular.

Padel-bats:
Som en del af vores samarbejde med HEAD tilbyder vi bat til særdeles fordelagtige priser (så længe lager haves). Alle bat kan testes i klubben (via Niels Rokkjær eller Lars Elkjær). Se mere om Padel bats her
Ellers find dit kommende padel bat fra HEAD på deres hjemmeside – se mere her!

Muligheder for at spille padel:
Hvis du ikke vil meldes ind, så er der også mulighed for såvel gæstespil (med medlemmer) eller pay&play spil. Vil du spille padel – se mere her

Booking af bane:
Foregår enten via bookingsystem (medlemmer) – se mere her!
Eller via Wannasport (pay & play) – se mere her!
Find “Wannasport” app på din Smartphone.

Padel sporten:
Se mere om dette på Dansk Tennis Forbunds og DGI´s padel hjemmeside her.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål i relation til padel tennis i Randers Tennisklub, så er du velkommen til at kontakte formand Lars Elkjær, mobil 21 31 31 00 eller formand@randerstennisklub.dk

Indendørs Padel – Padel Club Randers:
Randers Tennisklub har lavet en god samarbejdsaftale med Padel Club Randers, der har indendørs baner på Nikkelvej. Super lækkert center, lækre baner, ingen regnvejr og højt til loftet. Udover fordelagtige priser på padel timer (25% rabat), så har klubben også et samarbejde om forskellige events og aktiviteter henover året – til gavn for såvel medlemmer som Padel Club Randers. Se mere om det konkrete samarbejde her!

En STOR tak til:
Padelbanen i Randers Tennisklub er etableret med stor støtte fra Randers Kommune!
Derudover er der opnået tilskud fra DIF/DGI puljen.
En stor tak til Magibay for samarbejdet omkring levering af banen.
En tak til Sport Trading, OH Murerfirma samt Hornbæk Elforretning for samarbejdet i forbindelse med etableringen af banen.
Slutteligt også en tak til Løveapoteket, HEAD og Magibay for velvillighed ift. lancering af Padel-pakken, gode tilbud på bats, etc.