Målsætning og værdier

Randers Tennisklubs strategiske fundament.

• Fremme tennissporten i Randers og omegn
  • Klubånd, fællesskab og sundt samvær – fysisk, mentalt og socialt
  • Tennisoplevelser for alle – uanset alder og niveau.
  • Optimale betingelser for talentudvikling
Randers Tennisklubs værdier.
  • Ambitiøs – offensiv – nyskabende
  • Attraktiv klub
  • Gensidig respekt & trivsel

Randers Tennisklubs strategi – vision 2020 (opdateret i april 2016)

Randers Tennisklub – Ungdomsafdelingen – formål.

• At sikre en tilstrømning af nye tennisspillere
  • At fastholde de medlemmer vi allerede har
  • At understøtte glæden ved tennis

Randers Tennisklub – Ungdomsafdelingen – hvordan når vi vores mål?
  • Ungdomsafdelingen arrangerer og gennemfører sportslige og sociale arrangementer og aktiviteter til glæde for klubbens børn og unge (til at fremme klublivet) i samarbejde med klubbens trænere, forældre, etc.
  • Sjove og lærerige aktiviteter
  • Sociale aktiviteter
  • Konkurrence aktiviteter
Der er balance mellem fokus på bredden og talentudvikling (elite) – Randers Tennisklub er en klub med plads til ALLE!

Mobning:

Randers Tennisklub skal være en klub, hvor alle børn og unge trives socialt – såvel på som udenfor banen. Vi forventer en god omgangstone og mobning accepteres ikke under nogen form. Alle spillere og medlemmer er ansvarlige for, at alle føler sig velkomne i Randers Tennisklub!

Forældrene har sammen med klubben et fælles ansvar for at sikre, at alle trives og være opmærksomme på om:
– deres eget barn er trygt og trives
– barnet omtaler og behandler de øvrige spillere på en pæn måde
Hvad gør du, hvis du oplever mobning?
Hvis man ikke selv kan løse problemet, skal træneren eller UU-formand (ungdomsudvalg) orienteres i tilfælde af mobning. Afhængig af situationen skal forældrene orienteres og inddrages.
UU-formand: Frank Christensen, frchrtdc@gmail.com , mobil 20 30 17 67
Arkiv:
Randers Tennisklubs bestyrelse og udvalgte forældre, trænere, spillere har i efteråret 2012 haft et forløb med Dansk Tennis Forbund, hvor vi har arbejdet målrettet på at fastlægge klubbens målsætning, værdier, etc..Arbejdet er en “proces” og værdier/mål er ikke statiske. Men de overvejelser og prioriteringer som klubbens ledelse har gjort sig indtil videre kan ses i nedenstående dokument.

Randers Tennisklub – målsætning og værdier – 2012-13.