Padel Tennis

Padel Tennis i Randers Tennisklub – en mulighed for at være en del af en aktiv forening!

På denne side finder du alle relevante informationer. Således alt om indmeldelse, gæstespil, Padel bats, Padel pakken og anden nyttig information.

Indmeldelse:
Se dine muligheder her – Tilmelding padel
Indmeldelse – klares via klubbens hjemmeside. Husk at anføre om du ønsker at gøre brug af Padel pakken i feltet “Bemærkning”.
Indmeldelse via hjemmesiden – se mere her!
Kontingentsatser – se mere her!
Bemærk – der er rabat på første års kontingent (kr. 100 i rabat uanset hvilket kontingent der tegnes).
I første omgang laves der maksimalt 75 medlemskaber – efter “først-til-mølle” princippet.

Padel-pakken:
I samarbejde med Løveapotektet, HEAD og Magibay har vi lavet en ganske forrygende Padel-pakke til vores første 75 medlemmer. Se mere her – Padelpakken

Padel-bats:
Som en del af vores samarbejde med HEAD og Magibay tilbyder vi bat til særdeles fordelagtige priser (så længe lager haves). Alle bat kan testes i klubben (via Niels Rokkjær eller Lars Elkjær). Se mere om Padel bats her

Muligheder for at spille padel:
Hvis du ikke vil meldes ind, så er der også mulighed for såvel gæstespil (med medlemmer) eller pay&play spil. Vil du spille padel – se mere her

Booking af bane:
Foregår enten via bookingsystem (medlemmer) – se mere her!
Eller via Wannasport (pay & play) – se mere her!
Find “Wannasport” app på din Smartphone.

Padel sporten:
Se mere om dette på Dansk Tennis Forbunds hjemmeside her.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål i relation til Padel tennis i Randers Tennisklub, så er du velkommen til at kontakte formand Lars Elkjær, mobil 21 31 31 00 eller le@tennis.dk

Indendørs Padel – Match Padel Randers:
Randers Tennisklub har lavet en god samarbejdsaftale med Match Padel Randers – indendørs baner på Toldbodgade. Lækre baner, ingen regnvejr og 10,5 meter til loftet. ALLE medlemmer af Randers Tennisklub får 2 gratis timer ved at oprette sig som bruger i Match Padel Randers – derudover ekstra gratis klip ved køb af klippekort.
Randers Tennisklub – Match Padel – samarbejdsaftale

En STOR tak til:
Banen er etableret med stor støtte fra Randers Kommune!
Derudover er der opnået tilskud fra DIF/DGI puljen.
En stor tak til Magibay for samarbejdet omkring levering af banen.
En tak til Sport Trading, OH Murerfirma samt Hornbæk Elforretning for samarbejdet i forbindelse med etableringen af banen.
Slutteligt også en tak til Løveapoteket, HEAD og Magibay for velvillighed ift. lancering af Padel-pakken, gode tilbud på bats, etc.